Wat is het verschil tussen een landingspagina en een website?

Een landingspagina is een specifieke pagina voor een marketingcampagne, terwijl een website een uitgebreide online aanwezigheid biedt met meerdere pagina's en functies. Landingspagina's hebben een specifiek doel, zoals het genereren van leads, terwijl websites algemene informatie en diensten presenteren.

Van welke Content Management Systemen maken jullie gebruik?

Wij werken met populaire Content Management Systemen (CMS) zoals WordPress om websites te bouwen en te beheren. Deze platforms bieden flexibiliteit, gebruiksvriendelijkheid en uitgebreide functionaliteiten, waardoor we websites op maat kunnen maken die aan de behoeften van onze klanten voldoen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze CMS-oplossingen.

Kan ik ook mijn website hosten bij jullie?

Ja, wij bieden ook websitehosting aan als onderdeel van onze uitgebreide diensten. Met onze hostingoplossingen profiteer je van betrouwbare en veilige servers, snelle laadtijden en 24/7 technische ondersteuning.

Regelen jullie ook website beheer en website onderhoud?

Ja, wij bieden websitebeheer en -onderhoudsdiensten aan om ervoor te zorgen dat je website soepel blijft draaien en up-to-date is. Onze diensten omvatten regelmatige back-ups, beveiligingsupdates, technische ondersteuning en contentupdates, waardoor je je kunt concentreren op je bedrijf terwijl wij voor je website zorgen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over onze diensten.

Wordt mijn website ook geoptimaliseerd voor SEO?

Ja, we optimaliseren ook websites voor zoekmachines (SEO) om ervoor te zorgen dat ze goed presteren in zoekresultaten. Dit omvat het gebruik van relevante zoekwoorden, het optimaliseren van meta-tags, het verbeteren van de sitestructuur en het implementeren van andere SEO-best practices.

Wat zijn de kosten van een website laten maken?

Het laten maken van een website begint bij €2495, inclusief het doorlopen van alle stappen vanaf het bespreken van wensen tot de oplevering van de website. Voor het onderhoud van de website na de setup worden maandelijkse kosten in rekening gebracht, vanaf €59 per maand. Dit onderhoud omvat veilige back-ups, updates van thema's en plugins, wekelijkse rapportage en continue uptime monitoring.

Voor als je toch nog meer vragen hebt.

Neem contact op