Snel resultaten boeken

-Snel online zichtbaar

-Goede software

-Eenvoudig in gebruik

-Flexibel

Website

Het online visitekaartje van jouw bedrijf

Hoe gaan we te werk?

We gaan natuurlijk eerst samen om tafel om te bekijken wat jouw wensen zijn voor een website en wat jouw doel is om te bereiken met jouw website.

Zijn we eruit? Dan gaan we aan het bouwen. Hierin is jouw constante feedback erg belangrijk. Vaak kunnen we websites al erg snel opzetten. Een basis versie van jouw website met zo’n 5 pagina’s kunnen we al binnen 1 dag opzetten. Jij bent dan direct vindbaar en vervolgens gaan we aan de slag om de website te optimaliseren en verbeteren.

Want een website vergt constant werk en optimalisatie.

Met welke techniek?

Voor al onze websites gebruiken wij wordpress, het meest gebruikte CMS systeem ter wereld. In dit systeem kunnen we flexibel naar aanleiding van jouw wensen een goede site opzetten die ook nog eens eenvoudig te onderhouden is door jou zelf.

Daarnaast is WordPress ook een van de meest veilige website systemen die er bestaat. We kiezen samen een thema en gaan die helemaal naar jouw wens inrichten. Naast wordpress maken we ook soms gebruik van ons eigen ontwikkelde CMS systeem, dat geeft meer veiligheid en nog meer flexibiliteit.

We hopen natuurlijk dat je klant blijft, maar wil je ooit weg, dan kunnen we de site eenvoudig verhuizen naar een andere partij.

Op maat gemaakt, maar niet complex

We maken jouw website helemaal volgens jouw wensen, dus eigenlijk op maat. Maar om het niet te complex te maken, gebruiken we het WordPress systeem. WordPress is het meest gebruikte CMS systeem ter wereld.

WordPress maakt gebruikt van thema’s, waarmee we relatief snel jouw website op kunnen zetten. Zo heb je het beste van beide werelden, namelijk maatwerk dat niet complex is, waardoor jij flexibel blijft in de keuze voor jouw website partner.

Setup & Optimalisatie

We beginnen met het opzetten van jouw website, de start is altijd dat we samen komen om de wensen te bespreken. Vervolgens gaan wij het idee uitwerken en komen met een voorstel.

Ben je akkoord? Dan gaan we bouwen en overleggen we tussentijds over de voorgang. Is de website helemaal naar jouw wens? Dan gaan we over tot oplevering en kan de website live voor jouw klanten.

Hoe lang dit proces duurt? In theorie kunnen we binnen een dag al een website live hebben. Vaak zien we dat dit hele proces zo’n 1 – 2 weken in beslag neemt. Van het doornemen van de wensen, tot de oplevering van de site.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

Website bouwen
Voor de setup van jouw website doorlopen we de volgende stappen. Aan het eind staat er een onwijs strakke website waar jouw klanten terecht kunnen.
Website onderhoud
Na setup is onderhoud van jouw website het meest belangrijk. Ook dit nemen wij uit handen. De onderstaande punten verzorgen wij:
Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Adverteren op Pinterest

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep

Adverteren op LinkedIn

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep