Snel resultaten boeken

-Direct bovenaan

-Betalen per klik

-Relevant verkeer

-Snel aanpasbaar

Zoekmachine adverteren

Direct bovenaan in Bing

Hoe gaan we te werk?

Wat belangrijk is om succesvol te zijn met search engine advertising (SEA), is helder te hebben wat de doelstellingen zijn van jouw bedrijf.

Hebben we dat helder? Dan gaan we kijken naar zoekvolume en hoe we hierop kunnen inspelen. Waar liggen kansen, waar zoeken jouw klanten op en hoe kunnen wij daar zo goed mogelijk bij aansluiten.

Hierbij maken we altijd zo goed mogelijk gebruik van het algoritme van Google. We laten dit voor ons werken en zorgen zo dat we het wiel niet opnieuw hoeven uit te vinden.

Automatisering is hierbij de sleutel tot succes.

Met welke techniek?

In Bing adverteren we via het systeem van Microsoft Ads zelf. De setup van de campagnes doen we op basis van de Google Ads campagnes die we eerder al opgezet hebben. In Bing is hier een import methode voor, zodat wede advertenties uit Google Ads kunnen importeren naar Bing/Microsoft Ads.

Hierbij richten we ons op het aggregeren van veel data in een aantal campagnes. Het is niet meer zoals voorheen het doel om veel specifieke campagnes te hebben. We zetten bepaalde thema campagnes op en voeden het Microsoft Algoritme op die manier met genoeg data.

Met deze data kan Google vervolgens aan de slag om onze ingestelde doelen te halen.

Wat is het zoekgedrag van jouw klanten?

Natuurlijk is het handig om te weten waar jij goed in bent. Maar zoekt jouw beoogde klantgroep ook op die producten, of hebben zij andere benamingen voor jouw diensten?

Om dit inzichtelijk te maken stellen we een keyword onderzoek op. Op welke zoekwoorden wordt het meest gezocht, hoeveel concurrentie is er en wat betalen we daarvoor per klik?

Op die manier bepalen we de potentie en valideren we de ideeën die jij hebt als ondernemer.

Setup & Optimalisatie

Een samenwerking begint altijd met een setup van jouw account of een herinrichting van een bestaand account. Staat jouw account al super strak? Dan kunnen we wellicht gelijk naar Maandelijkse optimalisatie en slaan we de setup fase over.

In de setup kijken we vooral naar een opzet van de campagnes. Deze campagnes zetten we zo op dat deze eenvoudig en snel schaalbaar zijn.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

No items found.
Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Canva Templates

Bekijken

Krijg grip op je Canva designs met de op maatgemaakte Canva templates van Brutael.

Google Consent Mode V2

Bekijken

Voldoet jouw website aan de wetgeving met Google Consent Mode V2?