Snel resultaten boeken

-Maak gebruik van database

-Niet dubbel betalen voor klanten

-Bouw een band op

E-mail Automation

Bereik jouw database

Hoe gaan we te werk?

Je hebt een enorme database of gaat deze opbouwen in een systeem dat we samen kiezen, zoals Zoho, Active Campaign, Mailchimp, Salesforce of Hubspot. Deze mensen wil je natuurlijk op de juiste manier bereiken, dus het is vervolgens zaak om te bepalen hoe we deze doelgroep gaan benaderen en met welke boodschap. Doen we dat met standaard nieuwsbrieven of gaan we een stap verder en zetten we e-mail automation in, zodat jouw doelgroep telkens op het juiste moment, de perfecte boodschap krijgt.

Met welke techniek?

We werken in het e-mail systeem dat je al gebruikt of we gaan een nieuw systeem kiezen. Welk systeem we kiezen hangt af van de wensen, grootte van de database en de functionaliteiten die we willen gebruiken. Dit doen we altijd in overleg en het systeem blijft altijd jouw eigendom.

Setup & Optimalisatie

Een samenwerking begint altijd met een setup van jouw account of een herinrichting van een bestaand account. Staat jouw account al super strak? Dan kunnen we wellicht gelijk naar Maandelijkse optimalisatie en slaan we de setup fase over. Vaak is het alleen wel zo dat er nog optimalisaties mogelijk zijn in bestaande e-mail systemen.

In de setup kijken we vooral naar een opzet van de automation en nieuwsbrief campagnes.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

No items found.
Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Canva Templates

Bekijken

Krijg grip op je Canva designs met de op maatgemaakte Canva templates van Brutael.

Google Consent Mode V2

Bekijken

Voldoet jouw website aan de wetgeving met Google Consent Mode V2?