Snel resultaten boeken

-Boost de online zichtbaarheid van jouw business

-Maak makkelijk contact met je doelgroep, bouw vertrouwen op en vorm een toffe online community

-Breid je naamsbekendheid uit

Bereik je doelgroep

Bereik en vergroot je doelgroep met social media

Hoe gaan we te werk?

Ook voor Social Media kun je bij Brutael terecht. Of het nu gaat om het beheren of het creëren van content, BRUTAEL got your back. Instagram, Facebook, TikTok, LinkedIn, Twitter en meer - maar welk platform past het beste bij jouw bedrijf? Aan de hand van het product of dienst bepalen we welke kanalen relevant zijn voor jouw onderneming. Met jouw doelgroep in gedachten, knallen we met op maat gemaakte content die past en zorgen we ervoor dat jouw socials (weer) stralen!

Met welke techniek?

Social media is dé plek om in contact te komen met je doelgroep. Trek de aandacht, ga de interactie aan  laat de bekendheid van jouw merk groeien. Brutael trapt af met een concurrentieanalyse, daarna lijnen we uit hoe jij met jouw missie en boodschap wil uitblinken online. Als kers op de taart zetten we de contentpilaren op een rijtje en bouwen we een contentkalender, dan is het tijd om te gaan als een raket: consistent posten en jouw business digitaal laten groeien!

Wat leveren de campagnes op?

Bij Brutael snappen we maar al te goed dat social media voor ondernemers overweldigend kan zijn. Het slurpt tijd: van content bedenken en maken tot interactie en het analyseren van resultaten. Dat nemen we graag uit handen voor jouw bedrijf. En het resultaat? Een doordachte strategie vol content die precies bij jouw bedrijf past. Zie het vertrouwen in jouw merk groeien omdat je social media kanalen de unieke beleving van jouw merk perfect uitstralen. Met als bonus meer bezoekers op je website.

Setup & Optimalisatie

Na een goed gesprek en overleg gaan we eerst aan de slag met de uitstraling van jouw kanalen, vervolgens maken we een uitgebreide planning en gaan we aan de slag met de eerste posts. We evalueren regelmatig en overleggen met jou over de te voeren strategie. Moeten we ergens bijsturen? Dan is dat snel gedaan met de korte lijntjes die we hebben.

Neem gerust contact op om te kijken naar de mogelijkheden!

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Adverteren op Pinterest

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep

Adverteren op LinkedIn

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep