Snel resultaten boeken

-Groot bereik

-Vind jouw doelgroep

-Visuele campagnes

Meta adverteren

Enorm bereik in de juiste doelgroep

Hoe gaan we te werk?

Om succesvol te zijn op Meta-platforms zoals Facebook en Instagram, beginnen we met het nauwkeurig definiëren van jouw doelgroep. We analyseren welke gebruikers het meest relevant zijn voor jouw product of dienst, zoals demografische gegevens, interesses en gedragspatronen. Meta biedt uitgebreide targetingmogelijkheden, waardoor we jouw advertenties kunnen richten op gebruikers die het meest waarschijnlijk interesse hebben in jouw aanbod

Met welke techniek?

We werken met Meta's eigen advertentieplatform, Ads Manager, en gebruiken een systeem waarbij we snel kunnen testen en optimaliseren. We voeden de systemen met data, zoals conversiegegevens, zodat de systemen zelf de biedingen kunnen doen en interessante personen kunnen bereiken die zeer waarschijnlijk interesse hebben in jouw product of dienst. Door het gebruik van de Facebook-pixel en conversie-API kunnen we nauwkeurig meten welke acties gebruikers ondernemen na het zien van jouw advertentie, en deze informatie gebruiken om de campagnes verder te optimaliseren.

Setup & Optimalisatie

Een samenwerking begint altijd met een setup van jouw account of een herinrichting van een bestaand account. Staat jouw account al super strak? Dan kunnen we wellicht gelijk naar Maandelijkse optimalisatie en slaan we de setup fase over. Vaak is het alleen wel zo dat er nog optimalisaties mogelijk zijn in bestaande accounts.

In de setup kijken we vooral naar een opzet van de campagnes. Deze campagnes zetten we zo op dat deze eenvoudig en snel schaalbaar zijn.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Adverteren op Pinterest

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep

Adverteren op LinkedIn

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep