Snel resultaten boeken

-Groot bereik

-Vind jouw doelgroep

-Visuele campagnes

Social Media adverteren

Enorm bereik in de juiste doelgroep

Hoe gaan we te werk?

Om op social media succesvol te zijn, is het belangrijk om te bepalen wat jouw doelgroep is en hoe je hen het best kan bereiken. Is jouw doelgroep bijvoorbeeld actief op de platformen van Meta (Facebook, Instagram, Whatsapp) of kun je jouw doelgroep beter benaderen via LinkedIn? Is jouw doelgroep vooral te vinden op de nieuwe vluchtige social media platorms als Tik Tok en Snapchat. Dit gaan we eerst onderzoeken.

Hebben we dat helder? Dan gaan we kijken naar het potentiële bereik en gaan we bepalen hoe we de doelgroep gaan aanspreken.

Met welke techniek?

We werken in de advertentie systemen van de social media platforms zelf en gaan hier te werk met een systeem waarbij we snel kunnen testen en optimaliseren. We voeden de systemen met data (zoals conversie data), zodat de systemen zelf de biedingen kunnen doen en interessante personen kunnen bereiken die zeer waarschijnlijk interesse hebben in jouw product of dients.

Setup & Optimalisatie

Een samenwerking begint altijd met een setup van jouw account of een herinrichting van een bestaand account. Staat jouw account al super strak? Dan kunnen we wellicht gelijk naar Maandelijkse optimalisatie en slaan we de setup fase over. Vaak is het alleen wel zo dat er nog optimalisaties mogelijk zijn in bestaande accounts.

In de setup kijken we vooral naar een opzet van de campagnes. Deze campagnes zetten we zo op dat deze eenvoudig en snel schaalbaar zijn.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Canva Templates

Bekijken

Krijg grip op je Canva designs met de op maatgemaakte Canva templates van Brutael.

Google Consent Mode V2

Bekijken

Voldoet jouw website aan de wetgeving met Google Consent Mode V2?