Snel resultaten boeken

-Groot bereik

-Vind jouw doelgroep

-Visuele campagnes

LinkedIn adverteren

Enorm bereik in de juiste doelgroep

Hoe gaan we te werk?

Om succesvol te adverteren op LinkedIn, beginnen we met het nauwkeurig definiëren van jouw doelgroep. We analyseren welke professionals, bedrijfstakken en functies het meest relevant zijn voor jouw product of dienst. Vervolgens onderzoeken we het potentiële bereik van jouw campagne. LinkedIn biedt unieke mogelijkheden om te targeten op basis van factoren zoals functietitel, bedrijfsgrootte, branche, vaardigheden en opleidingsniveau.

Met welke techniek?

Met deze inzichten bepalen we de meest effectieve strategie om jouw doelgroep aan te spreken. We kijken naar welke content het beste resoneert met jouw doelgroep, de optimale tijdstippen voor het plaatsen van advertenties en de meest effectieve advertentieformaten zoals Sponsored Content, InMail of Dynamic Ads. Door deze gerichte aanpak zorgen we ervoor dat jouw boodschap de juiste professionals bereikt op het moment dat ze het meest ontvankelijk zijn, wat de effectiviteit van jouw LinkedIn-campagne maximaliseert.

Setup & Optimalisatie

Een samenwerking begint altijd met een setup van jouw account of een herinrichting van een bestaand account. Staat jouw account al super strak? Dan kunnen we wellicht gelijk naar Maandelijkse optimalisatie en slaan we de setup fase over. Vaak is het alleen wel zo dat er nog optimalisaties mogelijk zijn in bestaande accounts.

In de setup kijken we vooral naar een opzet van de campagnes. Deze campagnes zetten we zo op dat deze eenvoudig en snel schaalbaar zijn.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Adverteren op Pinterest

Bekijken

Enorm bereik in de juiste doelgroep

AI Marketing

Bekijken

De toekomst van datagedreven marketingstrategieën