Snel resultaten boeken

-Snel online verkopen

-Goede software

-Eenvoudig in gebruik

-Flexibel

Webshop bouw

Conversieverhogende webshops

Hoe gaan we te werk?

Het aandeel e-commerce in de Nederlandse detailhandel groeit jaar op jaar. Maak jouw unieke aanbod beschikbaar voor iedereen via goed converterende en snelle webshop. Start met online verkopen en stel jouw product beschikbaar voor iedereen in Nederland!

We gaan natuurlijk eerst samen om tafel om te bekijken wat jouw wensen zijn voor een webshop en wat jouw doel is om te bereiken met jouw webshop.

Zijn we eruit? Dan gaan we aan het bouwen. Hierin is jouw constante feedback erg belangrijk. Vaak kunnen we websites al erg snel opzetten. Een basis versie van jouw webshop kunnen we al binnen 1 week opzetten. Jij bent dan direct vindbaar en vervolgens gaan we aan de slag om de webshop te optimaliseren en verbeteren.

Want ook een webshop vergt constant werk en optimalisatie.

Met welke techniek?

Voor webshops maken we gebruik van verschillende technieken zoals: Woocommerce, CCV Shop, Shopify en Lightspeed. We kijken welk platform bij jou past en gaan vanuit daar bouwen.

Al deze systemen hebben gemeen dat ze eenvoudig zijn in onderhoud, waarbij je ook gemakkelijk zelf wijzigingen kunt doorvoeren.

We kiezen samen een layout voor jowu webshop en die gaan we naar wens aankleden.

We hopen natuurlijk dat je klant blijft, maar wil je ooit weg, dan kunnen we de site eenvoudig verhuizen naar een andere partij.

Op maat gemaakt, maar niet complex

We maken jouw webshop helemaal volgens jouw wensen, dus eigenlijk op maat. Maar om het niet te complex te maken, gebruiken we verschillende webshops platformen.

Via zo’n platform kunnen we relatief snel een webshop opzetten voor jouw bedrijf. Zo heb je het beste van beide werelden, namelijk maatwerk dat niet complex is, waardoor jij flexibel blijft in de keuze voor jouw webshop partner.

Setup & Optimalisatie

We beginnen met het opzetten van jouw webshop, de start is altijd dat we samen komen om de wensen te bespreken. Vervolgens gaan wij het idee uitwerken en komen met een voorstel.

Ben je akkoord? Dan gaan we bouwen en overleggen we tussentijds over de voorgang. Is de webshop helemaal naar jouw wens? Dan gaan we over tot oplevering en kan de webshop live voor jouw klanten.

Hoe lang dit proces duurt? In theorie kunnen we binnen een week al een webshop live hebben. Vaak zien we dat dit hele proces zo’n 3 – 4 weken in beslag neemt. Van het doornemen van de wensen, tot de oplevering van de shop.

Strakke prijzen

Wat dat moet kosten

Webshop bouwen
Voor de setup van jouw webshop doorlopen we de volgende stappen. Aan het eind staat er een onwijs strakke webshop waar jouw klanten kunnen bestellen.
Webshop onderhoud
Na setup is onderhoud van jouw webshop het meest belangrijk. Ook dit nemen wij uit handen. De onderstaande punten verzorgen wij voor al onze klanten:
Heb je interesse?
Kom snel met ons in contact
Praat met ons
uiterst krachtig

meer sterke kanten

Canva Templates

Bekijken

Krijg grip op je Canva designs met de op maatgemaakte Canva templates van Brutael.

Google Consent Mode V2

Bekijken

Voldoet jouw website aan de wetgeving met Google Consent Mode V2?