Klant
Atom Retail
Periode
2023 - heden

Creatieve ontwerpers & makers

Details maken het design

Klant.

Atom Retail levert winkelinrichtingen. Ze helpen winkels en merken zich op de beste manier te presenteren. Op de manier die bij hún past. Of dat nu met de Fashionracks, het magnetisch Yellow Wall systeem, de Wallbays, counters, een totale winkelinrichting of andere producten is. Atom Retail denkt graag met de klanten mee. Temeer omdat ze een ervaren in-house ontwerpteam en productie hebben is bijna alles

Opdracht.

Bij Atom Retail wilden ze beter draaiende online campagnes, waarbij bereik en merkbekendheid belangrijk is, maar resultaat in de vorm van nieuwe leads voorop staat.

De diensten die wij hiervoor hebben ingezet;

Dat is een concrete opdracht, niet alleen offline, maar ook online op de 'A-locaties' getoond worden.

Samenwerking.

We werken samen met een in-house marketeer bij Atom Retail die de plannen en grote lijnen in de gaten houdt. Dat zorgt ervoor dat wij ons bij BRUTAEL. vooral kunnen focussen op de zaken die de overall strategie op online gebied ondersteunen.

Aanpak.

We zijn gestart met het correct inrichten van de meting in Google Tag Manager en Google Analytics, zodat we zeker weten dat we de juiste data voor ons hebben. Belangrijk, want op basis van deze data maken we keuzes. Vervolgens zijn we aan de slag gegaan met het optimaliseren van de Google Ads campagnes. Daarna lag de focus op het opzetten van Social Media campagnes en we zijn nu bezig met het verbeteren van de e-mail automation flow.

Impact.

Er komen meer aanvragen binnen bij Atom Retail sinds het moment dat we met BRUTAEL. zijn gestart met de werkzaamheden. Er is een duidelijke trend te zien in stijgende bezoekers op de website en meer aanvragen die direct via de site of indirecte (telefoon, email) binnenkomen.

goeie cijfers

Mooie resultaten

+

84

%

Goedkopere klikken

6,5 x goedkopere klikken in LinkedIn